Cloud

Abone Ol

Yeni içerikler eklendiğinde anında e-posta adresinize bildirim almak isterseniz abone olabilirsiniz.

YILLIĞIM

Tarih: 05.12.2019 20:55 Okuma Süresi: 16 dk. 52 sn. Yazar: Cloud

ULAN KAYBEDİP KAYBEDİP DURUYORUM. BURADA KALSIN.

 

Kardeşim diye mi başlasam,özüm,can dostum diye mi bilemedim.Sanki birlikte doğup birlikte büyümüşüz gibi hissediyorum.Sanki tanışalı 5 yıl değil de bir ömür olmuş gibi.Bu hayatta edindiğim en mükemmel dostluklardan birisin.Sana şimdi bu satırları yazıyorum ve bunun tek bir amacı var.İleride bir gün o günleri hatırlamak istediğimizde ''birlikte''bakıp gülümseyebilmemiz.Çünkü biz ayrılmaz birer dostuz.Hep söylediğimiz gibi,yaşadığımız şu yalan dünyada,en güzel parçalarız birbirimiz için.Birlikte sevindik hep,birlikte üzüldük,birlikte sinirlendik,birlikte savaştık,birlikte savaşmaya devam edeceğiz.Şu yalan dünyayı yenmek için hep birlikte olacağız dostum.Nasıl bugüne kadar senin derdin benim,benim derdim senin olduysa;nasıl senin sevincin benim,benim sevincim senin mutluluğun olduysa,bundan sonrada hep öyle olacak.Herkesle dost olunur,herkesle arkadaş olunur,herkesle sırdaş da olunur ama kardeş olunmaz.Senden ötürü kimseyle kardeş olunmaz.Burada bunları yazmamın amacı insanlara,insanlığa,bu satırları okuyacak herkese,dostluk nasıl olurmuş göstermek.Onlara sadakatin,yiğitliğin,mecnunluğun,nasıl birer mücevher olduğunu göstermektir amaç.Yoksa buradan edilecek bir vedamız yoktur bizim.Bizim ölene dek devam edecek bir dostluğumuz var. ''Gönül ne mey ister ne meyhane,gönül muhabbet ister mey bahane.''Seninle muhabbetimiz daim olsun kardeşlerin kardeşi.Hadi kalk oturduğun yerden,muhabbet bizi bekler.

Kurtlar Konseyi üye no#1  Buğra Şıkel-TTAL

 

 Bulut'um.İlk tanıştığımız günü hatırlıyor musun,lol oynuyorduk.Ben yeni başlamıştım,Buğra beni oyuna almıştı.Oyun boyunca hep ölünce sen bana '' KİM BU SALAĞI OYUNA ALDI?'' demiştin.Oysa ki Garen'i çok iyi oynarım.Ben üzülünce Facebook'tan beni ekleyip özür dilemiştin.O an ''Vay be,adammış'' demiştim.Harbiden de öyle çıktın.Bildiğimiz adamsın la :D Seni gören arkadaşlar amcam sandı hep.Bu sadece tanışmamızdı,o günden sonra iki senelik bir macera başladı,akıl almaz şeyler yaptık.Saatlerce batak,saatlerce LoL oynadık,23 saatlik bir Skype konuşması hatırlıyorum mesela.Pay me us 5k'da unutulmaz tabi.''FENAAASIN,TEHLİKESİN,YILANSIIIIIN'' hiç unutmamki bunları.Sizin evde klasikleşen o bayram günlerimiz.Ne zaman bir tatil olsa birlikteydik,o değil de biz hep birlikteydik.Hepimiz ayrı okullardaydık,ama hep birlikteydik...Lodos denizcisinin tayfasıyız biz,yollar hiç ayrılmayacak.Ne olursa olsun Kurtlar Konseyi bozulmayacak.Kardeşinden sevgilerle...

Kurtlar Konseyi  üye no #4 Furkan Özbay-Ç.A.L

ADAMM...

Nereden başlayacağımı bilmiyorum çünkü ilk nasıl tanıştık hatırlamıyorum.Sanırım İlke sayesinde tanışmıştık.Ayşegül hocanın yerimizi değiştirdiği günü dün gibi hatırlıyorum.Her edebiyat dersinde cam kenarına baştan 2. sıraya otururduk.Herhalde lise hayatımda en çok eğlendiğim zamanlardı. ''Halide Edip Adıvar,soyadı yok ZAAA'' yı unutmam mümkün değil.Çok eğleniyorduk o zamanlar.Sen bizim okuldan gidince eksikliğin hemen fark edildi.İlke'nin facebook hesabından cinsiyetini değiştirmemiz de efsaneydi.Seninle geçirdiğim her vakit çok eğlenceliydi benim için.Umarım bu sene hayallerine ulaşırsın.Seninle zaten hep görüşeceğimizi umuyorum canım kardeşim.Kendine iyi bak,hayatta mutluluklar.

Orçun Keçecioğlu-Anadolu Üniversitesi(TTAL)

Bılıt,biliyorum hemen yazmadım diye çok kızdın ve senin de dediğin gibi ''hayırsız'' çıktım.Öncelikle şunu söylemeliyim,hayatımda tanıdığım en orijinal ve bilgili insansın.Senin sayende büyüyüp olgunlaştım.Biraz acı çektirerek de olsa sana öğrettiğim şeyler vardır umarım.Yıllığında klişe olacak olan -...ileride başarılı olursun inş cnm.-'a girmeyeceğim.Çünkü taşı sıksan suyunu çıkarırsın.Zaten o güzel bestelerinle ve nadir bulunan kişiliğinle bir yere gelemezsen beceriksizlik olur.Malesef İngilizcem hiçbir zaman senden iyi olmayacak.Ama bir kere senden yüksek almıştım :O Neysee ileride Anadolu turu yapmak dileğiyle,Lütfen yeteneklerini boşa çıkarma.

Yeliz Kahraman-İstanbul Üniversitesi(TTAL)

 -Olum yürü beya bir şey yapmazlar.(sabaha kadar gözaltında tutuldular)Her ne kadar seni bekliyorum diye almış olsalar da beni hiç pişman değilim be dost. Yine olsa yine orda seni beklerim yine bağırırım arkandan buluut diye. Yoldaşız çünkü biz, comrade ız, hevaliz. Neler yaşamadık ki şu iki senede. Efkarlandık yine beraberdik, sevindik yine beraberdik, sinirlendik isyan ettik her zaman beraberdik biz. Dert ortağı yaptı bizi zaman, kardeş yaptı. Şu hayat bizi nereye savurursa savursun biliyorum ki sen her zaman benim yanımda olucaksın. Birde beraber Ankara’yı kazandık mı o zaman değme keyfimize. Biliyorsun yazmada senin kadar iyi değilim elimizden anca bu kadar geliyor.Bu günleri unutmayacağını biliyorum, biliyorum çünkü beraber çok özleyeceğiz bu zamanları seninle. Kendine iyi bak mavi montlu. Merak etme kalp soldan atmaya devam ettikçe bu yoldaşlık ömrümüzün sonuna kadar devam edicek. Yazıyı senin ünlü sözünle bitiyorum. Beni merak etme su akar yolunu bulur.

İlker Akbaş

Cloud Godlover,aslında iyi bir insan olan,ama sakallarının aramızdaki yaş farkını çoğalttığı ve bu yüzden kendime çok uzak hissettiğim(ama hep kalbimde olan),genelde ağır abi takılan,ama Beats açıldığında benden farkı kalmayan,beni bir zamanlar sevmeyen ama seviyormuş gibi davranan,bana kötü davranmasıyla beni duygusal bunalıma sokan,şimdi aramızın iyi olduğu,bir daha da herhangi bir gerginlik yaşamayı istemediğim biricik,olgun görünüşlü ama önde küçük bir çocuğun yüreğini taşıyan,hep mutlu olmasını ve hayatının her anından tat almasını,bol bol gülmesini istediğim insan.Kendine iyi bak

Nagi

Kısa bir süreliğine de olsa ayni sırayı paylaştığım, aynı İngilizce kitabına ortak olduğum arkadaşım Bulut...
İlk geldiğin zaman hakkında düşündüklerimin hepsi birer ön yargıdan ibaretmiş.Çok sert biri olduğunu düşünmüştüm. yanılmışım....Benimle hiç neredeyse hic konuşmadığın için beni umursamadığını düşünmüştüm onda da yanilmisim...Oysa kendimi hiç ön yargili biri olarak görmezdim bir kez daha yanilmisim...yanilmadigim bir sey varsa o da önyargilarin gözünün kör olmasi gerektigi.Neyse çok fazla ön yargı dedim bu kadar yetheerr. (Bunu efektli okuman lazim). 
Sınıfa alıştıktan sonra içindeki Rus'u ortaya çıkarman uzun sürmedi..Bildiğin şive yapıyordun, bayağı şaşırmıştım söylemeden edemiyicem.Tabi aradan 2 sene gecti hem de göz acip kapayincaya kadar.Bir baktik 12 olmusuz.. Icinde ki Rus ruhunu gectim meyersem sende çılgın bir dansciymissin be Bulut bunu da bu sene ogrendim.
Yazimi noktalamada once birkac sey daha soylemek istiyorum gelecegin odtu lu su olma yolunda emin adimlarla ve azimle yururken sakın yazi yazmayi birakma çünkü icinde bir yerlerde duygularini yaziyla anlatan bir yazar yatıyor.
Kurdugun bütün hayallerin bir gun gercek olmasi dileğiyle...

Ebru Duman

Selam olsun sana Kara Kartal,

Turhan Tayan’da ilk gördüğümde seni adın nedir, sanın nedir, kimsin hiçbir fikrim yoktu doğal olarak. Sonradan bir arkadaş sayesinde öğrenmiştim adını. Nereden bilebilirdim ki 1 sene sonrasında okul değiştirip aynı okula, aynı bölüme gidebileceğimizi! Kader… Hakan Yutkun’da seni gördüğüm gün önce tam çıkartamamıştım, sonradan jeton düşmüştü sen oydun, TTAL’daki o 5’li tayfanın esmer üyesi Bulut! Vay be demiştim o an kendi kendime niye gelmiştin çok merak ediyordum, o zamanlar duyduğuma göre TTAL’deki durumun pek iyi değilmiş ondandır herhalde demiştim fakat seni güzelim Bademli tepelerinden koparıp buralara getiren şey İngilizce sevdanmış! Bu okulda ise geldiğin ilk günden itibaren fark yaratmaya başlamıştın bkz. İlk gün Ezgi Hoca’nın dersinde yaşadıkların. Hiç unutamıyorum hala daha gülüyorum. Dürüst olmak gerekirse ilk zamanlar senin hakkında biraz olumsuz düşüncelerim vardı ama sonradan biraz fazla önyargılı olduğumu anladım ve dostluğumuz başladı. Zaman zaman fikir ayrılıklarına düştüğümüz oldu, kıran kırana tartıştık. Ama çoğu zamanda dibine kadar eğlendik, harika vakitler geçirdik, ölümüne danslar ettik. Fitness günlerimizden bahsetmeden olmaz tabi, geçen sene okul çıkışlarının tek adresiydi Gallen Fitness Center (Reklam da yapalım Hakan Abi’den komisyon alırız belki). Genelde çakıyordun bana ama olsun be Bulut ne yapalım bizim olayımız da buymuş… ODTÜ istiyorsun bunun için de gereken ne varsa yapıyorsun, belli kafaya koymuşsun oraya ulaşmayı çok istiyorsun umarım bunu başarabilirsin. ODTÜ sana yakışır be Bulut!

                                                                                                                                                         Mr.Osmiko

Cloud
Tam zamanında gelmiştiniz sınıfımıza tam da sınav stresi yokken en çok eğlendiğimiz günler de. İyi ki geldin sayende bir çok yeni şey öğrendik. Efsane shuffle'ını, bilardo oynayışımızı,boş derslerde inip masa tenisi maçı yapmamızı unutmayacağım Hayatının geri kalanını dilediğin gibi yaşa ve bizim sınıfı unutma Seni seneye ODTÜ'de görmek dileğiyle Eskişehirli dostum...

Taha Ertunç

Sosyalist Bulut,

Daha güzel de hitap edebilirdim ama Bulut denilince aklıma, fiziksel olan buluttan sonra gelen ilk şey sosyalist olman oldu. Fiziksel bulut dedim de aklıma ne geldi, “parçalı bulutlu” esprimi hatırlıyorsundur umarım. Kabul et, çok güzel bir espriydi. Senle tam üç sene geçirdik, çok şey konuştuk bazen tartıştık, bazen birbirimize bir şeyler kanıtlamaya çalıştık ama iki ergen gibi değil tabii ki, yetişkin iki birey gibi. Gerçi bazen ergenliklerimiz de oldu, Minecraft’ta okların çalınınca o kadar emek harcadığım kalemi havaya uçurmanız gibi .Hatırladıkça hüzünleniyorum.

İleriki zamanlarda Bulut dendiğinde aklıma hep araba merakın gelecek. Birbirimize çok araba atmışlığımız vardır. Bak hatta bence şu okul bitince biraz para biriktirip birer ucuz jip alıp Off Road yapalım. Araç zevkimin ortak olduğu tek insansın. Bu arada araba alırken ilk dikkat edeceğin şey, içine sığabilmen olsun.

Okulda gözlemlediğim kadarıyla Burkay’la soru yarışlarına filan giriyorsun. Epey kararlısın bu konuda, umarım hedeflerine ulaşırsın ve güzel bir üniversitede okursun Sovyet Sosyalist Bulut. Umarım hayatın boyunca hep mutlu olursun ve bir an önce kendine bir araba alıp, araba sevdanı yenersin. “Parçalı bulutlu” esprimi unutmaman dileğiyle, kendine iyi bak.
Emre

Eylemci gardaşım,

Her ne kadar sınıfta yanıma oturmadın diye kavga etsek de ve bunu bazen çok abartsak da hatta bazen aramıza kara,kısa saçlı,uzun boylu kediler falan girse bile(bunda suçun büyük :@)seviyorum seni.Bir yerde,bir şekilde 'Konya' kelimesini duyarsam ya da Konya şekeri falan yersen aklına geleyim demiyorum,gelirim zaten.Ben de Duman'a her baktığımda hatırladığım gibi hatırlayacağım seni.ODTÜ'de mutluluklar adamım.Bir sorun olursa haber et,Konya'dan yobazları toplar gelirim,gerekeni ayıplarlar.Benden bu kadar.Yobazcity'den selamlar :*

Ekin Ezgi Yüksel

Bulut,

İlk sene pek fazla bir şey paylaşamadık belki ama son senenin hepimiz yakınlaştırdığını düşünüyorum.Hatta öyle ki ilk sene bana sadece sınav zamanları soru sorardın daha da konuşmazdık.Fakat son senenin yaklaşmasıyla artık birbirimizi hem okulda hem dershanede gördüğümüz için paylaştığımız konular arttı ve bir samimiyet ortamı oluştu.Belki benim gerçekten sert bir karakter olduğumu düşünüyor olabilirsin ama emin ol sandığın kadar sert değilim.Dersler konusuna gelirsek çabaladığını görüyorum.Gerçekten çalışıyorsun ve kesin bir hedefinin olması güzel bir şey.Eminim ki ileride diğer sınıf arkadaşlarım gibi sen de güzel yerlerde olacaksın.Bu zamana kadar hiçbir sınıf arkadaşımı unutmadım hele bu efsane 12-H'ı asla unutmayacağım.Hepiniz benim için önemli insanlarsınız.Umarım hayatta aldığın kararlardan hiçbir zaman pişmanlık duymazsın ve hep mutlu olursun.

Buse Nur Bozkurt

İlk izlenim her zaman icin onemlidir.o yuzden burdan basliyorum.sinifa ilk geldiginde normalde sinifta kaldigina uzulmem gerekirdi ama ben sevinmistim.sonucta iki kalmis olarak iyi anlasacagimizi dusunmustum.ve pekte yanilmadim sanirim bu konuda.gorunusede bakilinca siniftakiler arasinda pek ayrim yapmasamda en sevdiklerimdensin.ki biliyor olmalisin bunu.tabi bir ara gercekten sinir kat sayinla oynadigimin farkindayim.sebebini biliyorsun...her neyse ilk izlenimden hareketle aramizin iyi olmasindan tarafim.en kotu gunumuz boyle olsun bûlûd .ilerde birbirimizi unutmamak dilegiyle,umarim istedigin universitede olursun!!

Gamze Nehrim Yaman

 

Bulut:Sınıfımızın baba ezosu ve LoL uzmanı.  Sınıfa geldiğin ilk günkü zamanı hatırlıyorum da zaman ne çabuk geçmiş diyorum. Daha o zamanlar anarşik biri olduğunu anlamıştım ama daha sonraları senle ilgili daha başka şeyler de öğrendim. Anarşik olduğun kadar iyi bir arkadaş ve bir o kadar da duygu yüklü(değilim deme ben anlarım) bir insan olduğunu aynı zamanda yazı yazma işlerinde pek başarılı olduğunu öğrendim.(Arada yazdıklarını takip ediyoruz :D) Özellikle sıra arkadaşım olduğun dönemlerde gerçekten güzel zamanlar geçerdik koca adam. Kendine dikkat et ‘’Comrade Bulut’’ yolun açık olsun.

Burkay Kuru

Tanidigim en koyu besiktaslisin. Hicbir maci kacirmiyorsun. Mac oldugu zaman Osman'a bagliyosun twitterda  10.sinif ve 11.sinifta gram ders calismamana ragmen bu sene sanki yillardir düzenli calisiyormus gibi calisiyorsun. Sinifa ilk geldiginde ilk 2 hafta falan kimseyle muhabbetin yoktu diyordum bu cocuk herhalde cok sessiz birisi falan. Bizi lole baslattin sonra kendin biraktin sap gibi kaldik ortada 1 sene. Umarim seneye seni ODTÜ öğrencisi olarak görürüz. Kendine iyi bak 
Erkin Erkan

 Vee böyle başlayan dostluğun sonu değil belki ama, yoldaşlığın sonuna geldik (kominizmle* alakası yok). O gün bu yazıları yazacağımızı düşünmezdik tabi. Vakit su gibi akıp gidiyor belki, ama götürmeyi unuttuğu şeyler var; anılar. Ön sözü kısa kesiyor (God nows it’s time to start) ve sadede geliyorum. 

 Hatırlamaya çalışıyorum da, hiç de üç sene geçmiş gibi gelmiyor. Sanki olan her şey bir sene içerisinde gerçekleşmiş gibi. Sırana konduğum günü dün gibi hatırlıyorum. Nigahana’nın bisiklet çalması üzerine attığımız kahkaları. Saatlerce göz kırptırmayan konulara,  hayatın bize yutturduklarına konuştuklarımızı. Mudanya’daki çılgınlıklarımızı*. Minecraft’da öldürdüğün atımı. Kalem tıraşımı ve ayrıca okul değiştirmek istediğin günleri you piece of ship.

 Yaa yah. Şimdi bir yeniden başlayış söz konusu. Meğerse bizimkisi bir başlangıca hazırlanışmış. Ve bunun sonuna geldik gibi görünüyor (2deep4u). Ve rivayete göre aynı dostluk bir daha olmazmş. Bu dogmaları yıkmak, elbette ki 12-İIJH sınıfının gangstalarına düşüyor. Bir official 12-İIJreunion şart.

(B~Damn right. High five brother! clap. Nice!)

Benim gibi bir beta mahluğuna dostluk yaptığın, kötü gününde sırtını çevirmediğin, şunu yazarken bile bariz olan etkilerini katkıların için arigato, Burutto-san~. Bitirmeden önce şu resmi görünce aklında canlanan words of wisdomları bir kere daha hatırlamanı istiyorum.

Haa. O meseleye gelince; 

Maybe...

Hüsow


Bu içerik "587" kez görüntülendi.

Tags: #

YILLIĞIM
İçerik Yorumları (0)

Bu yazı için henüz yorum yok.